AKTUÁLIS CSALÁDTRÉNINGJEINK

 
Kedves Érdeklődők!
 
Alapítványunk kiemelt hangsúlyt fektet az érintett személyek családtagjainak szóló képzésekre, melyeken keresztül az érdeklődők korszerű, tudományos alapokon nyugvó ismeretekhez juthatnak az autizmus spektrum zavarról, ezzel elősegítve az érintett családtag hatékonyabb támogatását a mindennapokban.
 
Aktuális családtréningjeinkről az alábbi dokumentumból tájékozódhatnak.
 
Kapcsolat, jelentkezés:
 
Gönczi Lili Anna, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
 

 

EMÚ profilbővítés

Tisztelt Érdeklődők!
 
Alapítványunknál új csoportokat szeretnénk indítani a tél folyamán, melynek profiljáról az alábbi tájékoztatókban olvashatnak bővebben:

 

Barátkozós csoport Tovább részleteket itt találja meg.

ADHD ovis csoport Tovább részleteket itt találja meg.

Kisiskolás ADHD csoport Tovább részleteket itt találja meg.

 

Szakmai nap

Örömünkre szolgál, hogy Pécsen is bemutatkozhatunk a Harmonikus Fejlődésért Alapítvány szervezésében megvalósuló szakmai napon. 
Előadásunkban szeretnénk bemutatni az "Egy Másik Út" Alapítvány szakmai elképzeléseit az autizmus spektrum zavarban érintett családok ellátását illetően, illetve beszámolunk pécsi telephelyünk alakulásáról. Felelősséget saját előadásunkban bemutatott módszerek hitelességért vállalunk

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Állásfoglalás

Állásfoglalás a terápia prioritásának kijelölésére az érintett személyek életszervezésében

Kedves Szülők!

Idén tanévkezdéskor is azt tapasztaltam, hogy nézeteltérésre ad okot, és feszültségforrás a szakember-szülő kapcsolatban a csoportok, párosok és egyénik idejének a kezdete. Mint az EMÚ szakmai vezetője, szeretnék pár gondolatot megosztani Önökkel, amit egyben az Alapítványunk szakmai állásfoglalásának is tekinthetnek ebben a témában.

Tovább részleteket itt találja meg.

Autizmusbarát Kakaókoncert A Budapesti Fesztiválzenekarral

 

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.